Personvernerklæring

Fitness Footwear er et handelsnavn for Internet Fusion Ltd.

1. Viktig informasjon og hvem vi er

Formålet med denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen tar sikte på å gi deg informasjon om hvordan IF samler inn og behandler dine personlige data gjennom din bruk av dette nettstedet, inkludert alle data du kan gi gjennom denne nettsiden når du registrerer deg for nyhetsbrevet, kjøper et produkt eller en tjeneste eller deltar i en konkurranse.

Dette nettstedet er ikke beregnet for barn, og vi samler ikke bevisst data knyttet til barn.

Det er viktig at du leser denne personvernopplysningen sammen med andre opplysninger om personvern eller rettferdig behandling vi kan gi ved spesielle anledninger når vi samler inn eller behandler personopplysninger om deg slik at du er fullt klar over hvordan og hvorfor vi bruker dataene dine . Denne personvernerklæringen kompletterer de andre merknadene og er ikke ment å overstyre dem.

Controller

IF består av ulike juridiske enheter, hvorav detaljer finner du her. Denne personvernerklæringen er utstedt på vegne av IF-gruppen, så når vi nevner "SELSKAP", "vi", "oss" eller "våre" i denne personvernshenvisningen, henviser vi til det aktuelle selskapet i IF-konsernet som er ansvarlig for behandlingen av din data. Vi vil fortelle deg hvilken enhet som skal være kontrolleren for dine data når du kjøper et produkt eller en tjeneste hos oss. IF er kontrolleren og ansvarlig for denne nettsiden.

Vi har utnevnt en personvernadministrator (DPM) som er ansvarlig for å overvåke spørsmål i forbindelse med denne personvernserklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, inkludert eventuelle forespørsler om å utøve dine juridiske rettigheter, kan du kontakte Data Privacy Manager ved å bruke detaljene nedenfor.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Data Privacy Manager ved hjelp av informasjonen nedenfor.

E-postadresse: protectingyourprivacy@internetfusion.co.uk

Postadresse: Fitness Footwear Data Privacy Manager, Fusion Way, Bolingbroke Road, Fairfield Industrial Estate, Louth, Lincs. LN11 0WA.

Du har rett til å klage når som helst til Informasjonskommissærens kontor (ICO), den britiske tilsynsmyndigheten for databeskyttelsesproblemer ( ico.org.uk ). Vi vil imidlertid sette pris på muligheten til å takle bekymringene dine før du nærmer deg ICO, så vær så snill å kontakte oss.

Endringer i personvernerklæringen og din plikt til å informere oss om endringer

Denne versjonen ble sist oppdatert i mai 2018.

Databeskyttelsesloven i Storbritannia vil endres 25. mai 2018. Selv om denne personvernserklæringen beskriver de fleste av dine rettigheter i henhold til de nye lovene, kan vi kanskje ikke svare på noen av dine forespørsler (for eksempel en forespørsel om overføring av dine personlige data) til mai 2018, da vi fremdeles jobber for å få våre systemer klar for noen av disse endringene.

Det er viktig at personopplysningene vi holder om deg, er nøyaktige og aktuelle. Vennligst hold oss informert om dine personlige data endres i ditt forhold til oss.

Tredjepartslinker

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, programtillegg og applikasjoner. Hvis du klikker på disse koblingene eller aktiverer disse tilkoblingene, kan det være mulig for tredjeparter å samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsider og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernerklæringen til hvert nettsted du besøker.

2. Dataene vi samler om deg

Personlige data, eller personlig informasjon, betyr all informasjon om et individ som den personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data). Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre ulike typer personopplysninger om deg som vi har gruppert sammen, følger:

  1. Identitetsdata inkluderer fornavn, pikenavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikator, tittel, fødselsdato og kjønn.
  2. Kontaktdata inkluderer faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnumre.
  3. Finansdata kan inneholde betalingskortdetaljer.
  4. Transaksjonsdata inneholder detaljer om utbetalinger til og fra deg og andre detaljer om produkter og tjenester du har kjøpt fra oss.
  5. Tekniske data kan inneholde internettprotokoll (IP) -adresse, påloggingsdata, nettlesertype og -versjon, tidszoneinnstilling og -plassering, nettleserpluggtyper og -versjoner, operativsystem og plattform og annet teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til dette nettstedet.
  6. Profildata kan inkludere brukernavn og passord, kjøp eller bestillinger fra deg, dine interesser, preferanser, tilbakemeldinger og spørreskjemaer.
  7. Bruksdata kan inneholde informasjon om hvordan du bruker nettstedet, produktene og tjenestene våre.
  8. Markedsførings- og kommunikasjonsdata kan inkludere dine preferanser når du mottar markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.
Vi samler også inn, bruker og deler Samlede data som statistiske eller demografiske data for noe formål. Samlet data kan utledes av dine personopplysninger, men anses ikke for personopplysninger som lovlig, da disse dataene ikke direkte eller indirekte avslører din identitet. For eksempel kan vi samle dine bruksdata for å beregne prosentandelen brukere som bruker en bestemt nettsidefunksjon. Men hvis vi kombinerer eller kobler Aggregated Data med dine personlige data slik at den direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personlige data som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi samler ingen Spesielle kategorier av personopplysninger om deg (dette inkluderer detaljer om rase eller etnisitet, religiøs eller filosofisk tro, sexliv, seksuell orientering, politiske meninger, fagforening, informasjon om din helse og genetisk og biometrisk data). Vi samler heller ingen informasjon om kriminelle overbevisninger og lovbrudd.

Hvis du ikke sender personlige opplysninger

Hvor vi trenger å samle personopplysninger ved lov eller i henhold til en kontrakt vi har med deg, og du ikke klarer å levere dataene når du blir bedt om det, kan vi kanskje ikke utføre kontrakten vi har eller prøver å inngå med deg (for eksempel å gi deg varer eller tjenester). I dette tilfellet må vi kanskje avbryte et produkt eller en tjeneste du har hos oss, men vi vil varsle deg om dette er tilfelle da.

3. Hvordan samles dine personopplysninger?

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert gjennom:

4. Hvordan bruker vi dine personlige data

Vi vil bare bruke dine personlige opplysninger når loven tillater det. Vanligvis bruker vi dine personlige data under følgende omstendigheter:

Vanligvis stole vi ikke på samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av dine personlige opplysninger annet enn i forhold til å sende tredjeparts direkte markedsføringskommunikasjon til deg via e-post eller tekstmelding. Du har rett til å tilbakekalle samtykke til markedsføring når som helst ved å kontakte oss.

Formål som vi vil bruke dine personlige data til

Vi har beskrevet nedenfor, i et tabellformat, en beskrivelse av alle måtene vi planlegger å bruke dine personopplysninger på, og hvilke juridiske grunner vi stoler på for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er der det passer.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personlige data for mer enn ett lovlig grunnlag, avhengig av det spesifikke formålet vi bruker dataene dine til. Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger detaljer om det bestemte rettslige grunnlaget vi stoler på for å behandle dine personlige data der mer enn ett grunnlag er angitt i tabellen nedenfor.

Formål / aktivitet Type data Lovlig grunnlag for behandling inkludert grunnlag for legitim interesse
For å registrere deg som ny kunde (a) Identitet
(b) Kontakt
Utførelsen av en kontrakt med deg
For å behandle og levere bestillingen din, inkludert:
(a) Administrer betalinger, avgifter og kostnader
(b) Samle inn og få tilbake penger til oss
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Finansiell
(d) Transaksjon
(e) Markedsføring og kommunikasjon
(a) Utførelsen av en kontrakt med deg
(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å gjenopprette gjeld på grunn av oss)
For å administrere vårt forhold til deg som vil inneholde:
(a) Varsle deg om endringer i våre vilkår eller personvernregler
(b) Be deg om å legge inn en anmeldelse eller ta en undersøkelse
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Markedsføring og kommunikasjon
(a) Utførelsen av en kontrakt med deg
(b) Nødvendig å overholde en lovlig forpliktelse
(c) Nødvendig for våre legitime interesser (å holde oppdateringene oppdatert og å studere hvordan kunder bruker våre produkter / tjenester)
For å gjøre det mulig for deg å delta i en premie, konkurrere eller fullføre en undersøkelse (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Bruk
(e) Markedsføring og kommunikasjon
(a) Utførelsen av en kontrakt med deg
(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kunder bruker våre produkter / tjenester, utvikle dem og vokse vår virksomhet)
For å administrere og beskytte vår virksomhet og denne nettsiden (inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, systemvedlikehold, support, rapportering og hosting av data)
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å drive vår virksomhet, administrasjon og IT-tjenester, nettverkssikkerhet, for å hindre svindel og i forbindelse med en omorganisering av virksomheten eller omstrukturering av gruppen)
(b) Nødvendig å overholde en lovlig forpliktelse
Å levere relevant nettsideinnhold og annonser til deg og måle eller forstå effektiviteten til annonseringen vi tjener til deg
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Bruk
(e) Markedsføring og kommunikasjon
(f) Teknisk
Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kundene bruker våre produkter / tjenester, utvikle dem, å utvide virksomheten vår og informere vår markedsstrategi)
For å bruke dataanalyse for å forbedre nettstedet vårt, produkter / tjenester, markedsføring, kunderelasjoner og erfaringer
(a) Teknisk
(b) Bruk
Nødvendig for våre legitime interesser (å definere typer kunder for våre produkter og tjenester, for å holde nettstedet oppdatert og relevant, for å utvikle vår virksomhet og for å informere vår markedsstrategi)
Å gi forslag og anbefalinger til deg om varer eller tjenester som kan være av interesse for deg
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(d) Bruk
(e) Profil
Nødvendig for våre legitime interesser (å utvikle våre produkter / tjenester og vokse vår virksomhet)

Markedsføring

Vi streber etter å gi deg valg angående visse personopplysninger, spesielt rundt markedsføring og annonsering.

Tilbud fra oss

Vi kan bruke din identitet, kontakt, teknisk, bruk og profildata for å danne et syn på hva vi tror du vil ha eller trenger, eller hva som kan være av interesse for deg. Slik bestemmer vi hvilke produkter, tjenester og tilbud som kan være relevante for deg (vi kaller denne markedsføringen).

Du vil motta markedsføringskommunikasjon fra oss hvis du har bedt om informasjon fra oss eller kjøpt varer eller tjenester fra oss, eller hvis du har gitt oss dine opplysninger når du skrev inn en konkurranse eller registrert for en kampanje, og i hvert tilfelle har du ikke valgt ut for å motta den markedsføringen.

Tredjeparts markedsføring

Vi vil få ditt uttrykkelige opt-in-samtykke før vi deler dine personlige data med et selskap utenfor IF-gruppen av selskaper for markedsføringsformål.

Velger

Du kan spørre oss eller tredjeparter om å slutte å sende deg markedsføringsmeldinger når som helst ved å kontakte oss når som helst.

Når du velger å motta disse markedsføringsmeldingene, gjelder dette ikke for personopplysninger som er levert til oss som et resultat av et produkt- / servicekjøp, garantiregistrering, produkt / tjenesteopplevelse eller andre transaksjoner.

Cookies

Du kan sette nettleseren din til å nekte alle eller noen nettleserkaksler, eller for å varsle deg når nettsteder angir eller får tilgang til informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller nekter informasjonskapsler, må du være oppmerksom på at enkelte deler av dette nettstedet kan bli utilgjengelige eller ikke fungerer som de skal. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, se vår informasjonskapsel policy .

Endring av formål

Vi vil bare bruke dine personlige data for de formålene vi samler inn, med mindre vi med rimelighet anser at vi må bruke den av en annen grunn, og at grunnen er kompatibel med det opprinnelige formålet. Hvis du ønsker å få en forklaring på hvordan behandlingen til den nye hensikten er kompatibel med det opprinnelige formålet, kan du kontakte oss.

Hvis vi trenger å bruke dine personlige data for et ikke-relatert formål, vil vi varsle deg, og vi vil forklare det juridiske grunnlaget som tillater oss å gjøre det.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personlige data uten din kunnskap eller samtykke, i samsvar med reglene ovenfor, der dette er påkrevd eller lovlig.

5. Opplysninger om dine personlige data

Vi må kanskje dele dine personlige data med partene som er angitt nedenfor for de formål som er angitt i tabellen i punkt 4 ovenfor.

Tredjeparter som vi kan velge å overføre, eller slå sammen deler av vår virksomhet eller våre eiendeler. Alternativt kan vi søke å skaffe seg andre virksomheter eller slå sammen med dem. Hvis det skjer en endring i vår virksomhet, kan de nye eiere bruke dine personlige data på samme måte som angitt i denne personvernerklæringen.

Vi krever at alle tredjeparter respekterer sikkerheten til dine personopplysninger og behandler den i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjepartsleverandører å bruke dine personlige data til eget formål og bare tillate at de behandler dine personlige data for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

6. Internasjonale overføringer

Vi overfører ikke dine personlige data utenfor EØS-området.

Vi sikrer at dine personlige data er beskyttet ved å kreve at alle våre gruppeselskaper følger de samme reglene når du behandler dine personlige data. Disse reglene kalles "bindende selskapsregler". For ytterligere detaljer, se European Commission: Bindende selskapsregler.

Når vi overfører dine personopplysninger ut av EØS, sikrer vi at en tilsvarende grad av beskyttelse blir gitt det ved å sikre at minst en av følgende garantier blir implementert:

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil ha mer informasjon om den spesifikke mekanismen som brukes av oss når du overfører dine personlige data ut av EØS.

7. Datasikkerhet

Vi har satt inn hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å forhindre at personopplysningene dine blir mistet, brukt eller åpnet på en uautorisert måte, endret eller avslørt. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har forretningsvirksomhet, må vite. De behandler bare dine personlige opplysninger på våre instruksjoner og de er underlagt taushetsplikt.

Vi har satt inn prosedyrer for å håndtere eventuelle mistenkte brudd på personopplysninger og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator for brudd der vi er lovlig pålagt det.

8. Dataoppbevaring

Hvor lenge vil du bruke mine personlige data for?

Vi beholder bare dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene vi har samlet for, blant annet for å tilfredsstille juridiske krav, regnskap eller rapporteringskrav.

For å fastslå den aktuelle oppbevaringsperioden for personopplysninger, vurderer vi mengden, naturen og følsomheten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade ved uautorisert bruk eller utlevering av dine personlige data, formålene vi behandler dine personopplysninger for, og hvorvidt Vi kan oppnå disse formålene på andre måter og de gjeldende lovkravene.

Ved lov må vi beholde grunnleggende informasjon om våre kunder (inkludert kontakt-, identitets-, finans- og transaksjonsdata) i seks år etter at de opphører å være kunder for skattemessige formål.

Under noen omstendigheter kan vi anonymisere dine personlige opplysninger (slik at de ikke lenger er knyttet til deg) for forskning eller statistiske formål. I så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten videre varsel til deg.

9. Dine juridiske rettigheter

I henhold til personvernforskriften har du rettigheter i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhold til dine personlige data (Se avsnittet "Juridiske rettigheter" nedenfor for mer informasjon):

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene som er nevnt ovenfor, vennligst kontakt oss med denne e-posten DataSubjectRequests@internetfusion.co.uk eller adressen oppført på toppen av denne policyen.

Ingen avgift krever vanligvis

Du må ikke betale gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve en rimelig avgift dersom forespørselen din er tydelig ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å overholde forespørselen din under disse omstendighetene.

Hva vi kan trenge fra deg

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre at du har rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetsforanstaltning for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt til noen som ikke har rett til å motta den. Vi kan også kontakte deg for å spørre deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel om å øke hastigheten på vårt svar.

Tidsgrense for å svare

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Av og til kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

10. Ordliste

LOVGIVENDE BASIS

Lovlig interesse betyr at virksomheten vår er interessert i å drive og administrere vår virksomhet slik at vi kan gi deg den beste servicen / produktet og den beste og sikreste opplevelsen. Vi sørger for at vi vurderer og balanserer eventuell innvirkning på deg (både positive og negative) og dine rettigheter før vi behandler dine personlige data for våre legitime interesser. Vi bruker ikke dine personopplysninger for aktiviteter der våre interesser er overstyrt av virkningen på deg (med mindre vi har ditt samtykke eller ellers kreves eller lovlig). Du kan få ytterligere informasjon om hvordan vi vurderer våre legitime interesser mot eventuell innvirkning på deg når det gjelder bestemte aktiviteter, ved å kontakte oss.

Utførelse av kontrakt betyr behandling av dataene dine der det er nødvendig for utførelsen av en kontrakt som du er part i, eller å ta skritt på forespørsel før du inngår en slik kontrakt.

Overholde en lovbestemt eller lovlig forpliktelse betyr behandling av dine personlige data der det er nødvendig for å overholde en lovlig eller forskriftsmessig forpliktelse som vi er underlagt.

TREDJEPARTER

Interne tredjeparter

Andre selskaper i IF-gruppen som fungerer som felleskontrollører eller prosessorer, og som er basert i EU, og leverer IT- og systemadministrasjonstjenester og foretar rapportering om lederskap.

Eksterne tredjeparter

DINE RETTIGHETER

Du har rett til:

Be om tilgang til dine personlige data (vanligvis kjent som en "anmodning om gjenstand for tilgang"). Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysningene vi har om deg, og å kontrollere at vi lovlig behandler det.

Be om korreksjon av personopplysningene vi holder om deg. Dette gjør at du kan ha ufullstendige eller unøyaktige data vi har om deg korrigert, men vi må kanskje kontrollere nøyaktigheten av de nye dataene du gir oss.

Request erasure av dine personlige data. Dette gjør at du kan be oss om å slette eller fjerne personlige data der det ikke er god grunn til at vi fortsetter å behandle den. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne dine personlige data der du har utøvd din rett til å motsette seg behandling (se nedenfor), der vi har behandlet informasjonen ulovlig eller hvor vi må slette dine personlige data til i samsvar med lokal lov. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid kan overholde din forespørsel om sletting av bestemte juridiske grunner, som vil bli varslet til deg, hvis det er aktuelt, når du ber om det.

Objekt til behandling av dine personlige data der vi stoler på en legitim interesse (eller tredjeparts) og det er noe om din spesielle situasjon som gjør at du vil motsette seg behandling på denne grunnen som du føler det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å motsette seg hvor vi behandler dine personlige data for direkte markedsføring. I noen tilfeller kan vi vise at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som overstyrer dine rettigheter og friheter.

Be om begrensning av behandling av dine personlige data. Dette gjør at du kan be oss om å suspendere behandlingen av dine personlige data i følgende scenarier: (a) hvis du vil at vi skal etablere dataets nøyaktighet; (b) hvor bruken av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette det (c) hvor du trenger oss til å holde data selv om vi ikke lenger trenger det som du trenger for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav eller (d) du har protestert mot vår bruk av dataene dine, men vi må verifisere om vi har overordnet legitim grunn til å bruke den.

Be om overføringen av dine personlige data til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personlige data i et strukturert, vanlig, maskinlesbart format. Merk at denne retten bare gjelder automatisert informasjon som du i utgangspunktet ga samtykke til for oss å bruke eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.

Ta ut samtykke når som helst der vi stoler på samtykke til å behandle dine personlige data. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten til enhver behandling som er utført før du trekker tilbake samtykket ditt. Hvis du trekker tilbake samtykket, kan vi kanskje ikke levere bestemte produkter eller tjenester til deg. Vi vil gi deg råd om dette er tilfelle da du trekker tilbake samtykket ditt.