Fortrolighedspolitik

Fitness Footwear er et handelsnavn for Internet Fusion Ltd.

1. Vigtige oplysninger og hvem vi er

Formålet med denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedserklæring har til formål at give dig oplysninger om, hvordan IF indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af denne hjemmeside, herunder alle data, du måtte give via denne hjemmeside, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber et produkt eller en tjeneste eller deltager i en konkurrence.

Denne hjemmeside er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data vedrørende børn.

Det er vigtigt, at du læser denne fortrolighedserklæring sammen med enhver anden privatlivsbesked eller retfærdig behandlingsmeddelelse, vi måtte afgive ved særlige lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data . Denne fortrolighedserklæring supplerer de øvrige meddelelser og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

Controlleren

IF består af forskellige juridiske enheder, hvoraf detaljer kan findes her. Denne fortrolighedserklæring udstedes på vegne af IF-koncernen, så når vi nævner "COMPANY", "vi", "os" eller "vores" i denne fortrolighedserklæring henviser vi til det relevante firma i IF-koncernen, der er ansvarlig for behandlingen af din data. Vi vil lade dig vide, hvilken enhed der vil være controller for dine data, når du køber et produkt eller en service hos os. IF er controller og ansvarlig for denne hjemmeside.

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig (DPM), der er ansvarlig for at overvåge spørgsmål i forbindelse med denne privatlivsbesked. Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedserklæring, herunder anmodninger om udøvelse af dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte Data Privacy Manager ved hjælp af nedenstående oplysninger.

Kontaktoplysninger

Kontakt venligst vores Data Privacy Manager ved hjælp af nedenstående oplysninger.

E-mail-adresse: protectingyourprivacy@internetfusion.co.uk

Postadresse: Fitness Footwear Data Privacy Manager, Fusion Way, Bolingbroke Road, Fairfield Industrial Estate, Louth, Lincs. LN11 0WA.

Du har til enhver tid ret til at klage til Information Commissioner's Office (ICO), den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesproblemer (ico.org.uk). Vi vil dog sætte pris på chancen for at håndtere dine bekymringer, inden du nærmer dig ICO, så kontakt os venligst i første omgang.

Ændringer i fortrolighedserklæringen og din pligt til at informere os om ændringer

Denne version blev senest opdateret i maj 2018.

Databeskyttelsesloven i Det Forenede Kongerige ændres den 25. maj 2018. Selv om denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger indeholder de fleste af dine rettigheder i henhold til de nye love, kan vi muligvis ikke svare på nogle af dine anmodninger (for eksempel en anmodning om overførsel af dine personlige data) indtil maj 2018, da vi stadig arbejder på at få vores systemer klar til nogle af disse ændringer.

Det er vigtigt, at de personlige oplysninger, vi holder over dig, er præcise og aktuelle. Vær venlig at holde os oplyst, hvis dine personoplysninger ændrer sig under dit forhold til os.

Links fra tredjeparter

Denne hjemmeside kan indeholde links til tredjepartswebsites, plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det tillades tredjepart at indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres personoplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at læse privatlivsbekendtgørelsen for hvert websted, du besøger.

2. De data, vi indsamler om dig

Personlige data eller personlige oplysninger betyder enhver information om en person, hvorfra personen kan identificeres. Det omfatter ikke data, hvor identiteten er fjernet (anonyme data). Vi må indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige typer personoplysninger om dig, som vi har grupperet sammen, følger:

  1. Identitetsdata indeholder fornavn, pigenavn, efternavn, brugernavn eller lignende identifikator, titel, fødselsdato og køn.
  2. Kontaktdata indeholder faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail-adresse og telefonnumre.
  3. Finansdata kan omfatte betalingskortoplysninger.
  4. Transaktionsdata indeholder oplysninger om betalinger til og fra dig og andre detaljer om produkter og tjenester, du har købt hos os.
  5. Tekniske data kan indeholde internetprotokol (IP) adresse, din login data, browser type og version, tidszone indstilling og placering, browser plug-in typer og versioner, operativsystem og platform og andre teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til denne hjemmeside.
  6. Profildata kan indeholde dit brugernavn og din adgangskode, køb eller ordrer foretaget af dig, dine interesser, præferencer, feedback og undersøgelsesreaktioner.
  7. Brugsdata kan indeholde oplysninger om, hvordan du bruger vores websted, produkter og tjenester.
  8. Marketing- og kommunikationsdata kan indeholde dine præferencer ved at modtage markedsføring fra os og vores tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.
Vi indsamler også, bruger og deler Samlede data som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan udledes af dine personlige data, men betragtes ikke som personoplysninger i loven, da disse data ikke direkte eller indirekte afslører din identitet. For eksempel kan vi sammenlægge dine brugsdata til at beregne procentdelen af ​​brugere, der får adgang til en bestemt webstedsfunktion. Men hvis vi kombinerer eller forbinder aggregerede data med dine personlige data, så det direkte eller indirekte kan identificere dig, behandler vi de kombinerede data som personlige data, som vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Vi indsamler ingen Særlige kategorier af personlige data om dig (dette inkluderer oplysninger om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuel orientering, politiske meninger, fagforeningsmedlemskab, information om din sundhed og genetiske og biometriske data). Vi indsamler heller ingen oplysninger om kriminelle overbevisninger og lovovertrædelser.

Hvis du undlader at levere personlige data

Hvor vi skal indsamle personoplysninger ved lov eller i henhold til en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at levere disse data, når du bliver bedt om det, kan vi muligvis ikke udføre den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (for eksempel at give dig varer eller tjenester). I dette tilfælde må vi muligvis annullere et produkt eller en tjeneste, du har hos os, men vi vil underrette dig, hvis det er tilfældet på det tidspunkt.

3. Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og omkring dig, herunder gennem:

4. Hvordan bruger vi dine personlige data

Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når loven tillader os det. Mest almindeligt vil vi bruge dine personlige data under følgende omstændigheder:

Generelt er vi ikke afhængige af samtykke som et retsgrundlag for behandling af dine personlige oplysninger, undtagen i forbindelse med at sende tredjeparts direkte marketing kommunikation til dig via e-mail eller SMS. Du har ret til at trække samtykke til markedsføring til enhver tid ved at kontakte os.

Formål, som vi vil bruge dine personlige data til

Vi har i nedenstående tabel beskrevet en beskrivelse af alle de måder, vi planlægger at bruge dine personlige data på, og hvilke af de retsgrundlag vi er afhængige af. Vi har også identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant.

Bemærk, at vi kan behandle dine personlige data på mere end én lovlig grund afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine data til. Kontakt os venligst, hvis du har brug for oplysninger om det specifikke retlige grundlag, vi er afhængige af for at behandle dine personlige data, hvor mere end en grund er angivet i nedenstående tabel.

Formål / Aktivitet Type data Lovligt grundlag for forarbejdning, herunder grundlag for legitim interesse
At registrere dig som ny kunde (a) Identitet
(b) Kontakt
Udførelse af en kontrakt med dig
At behandle og levere din ordre inklusive:
(a) Administrer betalinger, gebyrer og afgifter
(b) Indsamle og inddrive penge skyldige til os
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Finansiel
(d) Transaktion
(e) Marketing og kommunikation
(a) Udførelse af en kontrakt med dig
(b) Necessary for our legitimate interests (to recover debts due to us)
To manage our relationship with you which will include:
(a) Notifying you about changes to our terms or privacy policy
(b) Asking you to leave a review or take a survey
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profile
(d) Marketing og kommunikation
(a) Udførelse af en kontrakt med dig
(b) Necessary to comply with a legal obligation
(c) Necessary for our legitimate interests (to keep our records updated and to study how customers use our products/services)
To enable you to partake in a prize draw, competition or complete a survey (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profile
(d) Usage
(e) Marketing og kommunikation
(a) Udførelse af en kontrakt med dig
(b) Nødvendige for vores legitime interesser (at studere, hvordan kunder bruger vores produkter / tjenester, udvikle dem og vokse vores forretning)
At administrere og beskytte vores forretning og denne hjemmeside (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data)
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(a) Nødvendige for vores legitime interesser (for at drive vores forretning, administration og IT-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svindel og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller omstrukturering af koncernen)
(b) Nødvendig at overholde en juridisk forpligtelse
At levere relevant hjemmeside indhold og reklamer til dig og måle eller forstå effektiviteten af den reklame, vi tjener til dig
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Anvendelse
(e) Marketing og kommunikation
(f) Teknisk
Nødvendige for vores legitime interesser (at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter / tjenester, udvikle dem, for at vokse vores forretning og informere vores marketingstrategi)
At bruge dataanalyser til at forbedre vores hjemmeside, produkter / tjenester, marketing, kunderelationer og oplevelser
(a) Teknisk
(b) Anvendelse
Nødvendige for vores legitime interesser (at definere typer af kunder til vores produkter og tjenester, for at holde vores hjemmeside opdateret og relevant, for at udvikle vores forretning og at informere vores marketingstrategi)
At fremsætte forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(d) Anvendelse
(e) Profil
Nødvendige for vores legitime interesser (at udvikle vores produkter / tjenester og vokse vores forretning)

Markedsføring

Vi stræber efter at give dig valg med hensyn til visse personoplysninger, især omkring markedsføring og reklame.

Tilbud fra os

Vi kan bruge din identitet, kontakt, teknisk, brug og profildata til at danne et syn på, hvad vi mener, du måske vil have eller har brug for, eller hvad der kan have interesse for dig. Sådan beslutter vi hvilke produkter, tjenester og tilbud der kan være relevante for dig (vi kalder denne markedsføring).

Du vil modtage marketingkommunikation fra os, hvis du har bedt om oplysninger fra os eller købte varer eller tjenester fra os, eller hvis du gav os dine oplysninger, når du deltog i en konkurrence eller registreret for en kampagne, og i hvert tilfælde har du ikke afmeldt at modtage den markedsføring.

Tredjeparts markedsføring

Vi vil få dit udtrykkelige opt-in-samtykke, inden vi deler dine personlige data med et firma uden for IF-koncernen til markedsføringsformål.

Optag ud

Du kan til enhver tid spørge os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig marketingmeddelelser til enhver tid ved at kontakte os.

Hvor du vælger at modtage disse marketingmeddelelser, gælder dette ikke for personlige oplysninger, der leveres til os som et resultat af et produkt / service køb, garanti registrering, produkt / service erfaring eller andre transaktioner.

Cookies

Du kan indstille din browser til at nægte alle eller nogle browser cookies, eller for at advare dig, når websites indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungerer korrekt. For mere information om de cookies, vi bruger, kan du se vores cookiepolitik.

Ændring af formål

Vi bruger kun dine personlige data til de formål, som vi indsamlede det for, medmindre vi med rimelighed mener, at vi skal bruge det af en anden grund, og at årsagen er forenelig med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at få en forklaring på, hvordan behandlingen til det nye formål er kompatibel med det oprindelige formål, bedes du kontakte os.

Hvis vi skal bruge dine personlige data til et uafhængigt formål, informerer vi dig, og vi vil forklare det retsgrundlag, der tillader os at gøre det.

Bemærk venligst at vi kan behandle dine personlige data uden din viden eller samtykke i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller lovligt tilladt.

5. Oplysninger om dine personlige oplysninger

Vi må muligvis dele dine personlige data med parterne nedenfor for de formål, der er angivet i tabellen i punkt 4 ovenfor.

Tredjeparter, som vi kan vælge at overføre eller slå sammen dele af vores forretning eller vores aktiver. Alternativt kan vi søge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores forretning, kan de nye ejere bruge dine personlige oplysninger på samme måde som angivet i denne fortrolighedserklæring.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden for dine personlige oplysninger og behandler det i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke vores tredjepartsudbydere at bruge dine personlige data til deres eget formål og tillader kun, at de behandler dine personlige data til bestemte formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. Internationale overførsler

Vi overfører ikke dine personlige data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Vi sikrer, at dine personlige oplysninger er beskyttet ved at kræve, at alle vores koncernselskaber følger de samme regler, når de behandler dine personlige data. Disse regler kaldes "bindende selskabsregler". For yderligere oplysninger henvises til Europa-Kommissionen: Bindende selskabsregler.

Når vi overfører dine personlige data ud af EØS, sikrer vi, at en tilsvarende grad af beskyttelse ydes ved at sikre, at mindst en af ​​følgende sikkerhedsforanstaltninger gennemføres:

Kontakt os venligst, hvis du vil have yderligere oplysninger om den specifikke mekanisme, som vi bruger, når du overfører dine personlige data ud af EØS.

7. Datasikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data bliver tabt, brugt eller fået adgang på uautoriseret vis, ændret eller afsløret. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data til de medarbejdere, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har en virksomhed, der skal vide. De behandler kun dine personlige oplysninger på vores vejledning, og de er underlagt en fortrolighedsforpligtelse.

Vi har indført procedurer for at håndtere enhver formodning om brud på personoplysninger og meddeler dig og enhver relevant regulator for brud, hvor vi er lovligt forpligtet til at gøre det.

8. Dataopbevaring

Hvor længe vil du bruge mine personlige data til?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede det til, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporterende krav.

For at bestemme den passende tilbageholdelsesperiode for personlige data tager vi hensyn til personoplysningernes mængde, art og følsomhed, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller offentliggørelse af dine personlige data, de formål, som vi behandler dine personlige data for, og hvorvidt Vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.

Ved lov skal vi holde grundlæggende oplysninger om vores kunder (herunder kontakt-, identitets-, finans- og transaktionsdata) i seks år, efter at de ophører med at være kunder til skatteformål.

Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine personlige data (så det ikke længere kan være forbundet med dig) til forskning eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere varsel til dig.

9. Dine juridiske rettigheder

I henhold til reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhold til dine personlige oplysninger (se afsnittet "Juridiske rettigheder" nedenfor for mere information):

Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os venligst via denne email DataSubjectRequests@internetfusion.co.uk eller adressen angivet i toppen af ​​denne politik.

Intet gebyr kræves normalt

Du behøver ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller til at udøve nogen af ​​de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagne eller overdrevne. Alternativt kan vi nægte at overholde din anmodning under disse omstændigheder.

Hvad vi måtte have brug for fra dig

Vi må muligvis anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige data (eller til at udøve dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke bliver videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage den. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Frist for at svare

Vi forsøger at reagere på alle legitime anmodninger inden for en måned. Lejlighedsvis kan det tage os længere end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller du har lavet en række anmodninger. I dette tilfælde vil vi meddele dig og holde dig opdateret.

10. Glossary

LOVFUL BASIS

Lovlig interesse betyder, at vores forretning har interesse i at drive og styre vores forretning, så vi kan give dig den bedste service / produkt og den bedste og mest sikre oplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og afbalancerer eventuelle potentielle virkninger for dig (både positive og negative) og dine rettigheder, før vi behandler dine personlige data for vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personlige data til aktiviteter, hvor vores interesser overskrides af virkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde kræves eller lovligt tilladt). Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser mod eventuelle potentielle konsekvenser for dig i forbindelse med specifikke aktiviteter ved at kontakte os.

Kontraktens udførelse betyder at behandle dine data, hvor det er nødvendigt for udførelsen af ​​en kontrakt, som du er part i, eller at træffe foranstaltninger på din anmodning, inden du indgår en sådan kontrakt.

Overholder en lovmæssig eller lovpligtig forpligtelse betyder behandling af dine personlige data, hvor det er nødvendigt for at overholde en lovmæssig eller lovmæssig forpligtelse, som vi er underlagt.

TREDJEPARTER

Interne tredjeparter

Andre virksomheder i IF-koncernen, der fungerer som fælles kontrollører eller processorer, og som er baseret i EU og leverer it- og systemadministrationstjenester og foretager rapportering om lederskab.

Eksterne tredjeparter

DIN RETLIGE RETTIGHEDER

Du har ret til:

Anmod om adgang til dine personlige data (almindeligvis kendt som en "anmodning om registreringsdatabasen"). Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personlige oplysninger, vi holder over dig, og for at kontrollere, at vi lovligt behandler det.

Anmod om korrektion af de personlige data, som vi har om dig. Dette gør det muligt for dig at få ufuldstændige eller unøjagtige data, vi holder ved, om du er korrigeret, selvom vi måske skal kontrollere nøjagtigheden af ​​de nye data, du giver os.

Forespørgselsfejl af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige data, hvor der ikke er nogen grund til, at vi fortsætter med at behandle det. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personlige data, hvor du har udøvet din ret til indsigelse mod forarbejdning (se nedenfor), hvor vi måske har behandlet dine oplysninger ulovligt eller hvor vi skal slette dine personlige data til overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi måske ikke altid kan overholde din anmodning om sletning af specifikke juridiske grunde, der vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.

Objekt til behandling af dine personlige data, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller tredjeparts), og der er noget ved din særlige situation, som gør at du ønsker at gøre indsigelse mod forarbejdning på denne grund som du føler det påvirker dine grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse mod, hvor vi behandler dine personlige data til direkte markedsføring. I nogle tilfælde kan vi vise, at vi har overbevisende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.

Anmod om begrænsning af behandling af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af ​​dine personlige data i følgende scenarier: (a) hvis du vil have os til at fastslå datas nøjagtighed; (b) hvor vores brug af dataene er ulovlig, men du vil ikke have os til at slette den (c) hvor du har brug for os til at holde data, selvom vi ikke længere har brug for det, som du har brug for det til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav eller (d) du har protesteret mod vores brug af dine data, men vi skal kontrollere, om vi har overvejende legitime grunde til at bruge det.

Anmod om overførslen af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig eller en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæseligt format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiseret information, som du oprindeligt gav samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at indgå en kontrakt med dig.

Træk samtykke til enhver tid, hvor vi er afhængige af samtykke til at behandle dine personlige data. Dette påvirker dog ikke lovligheden af ​​enhver behandling, der udføres, før du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke levere bestemte produkter eller tjenester til dig. Vi vil rådgive dig, hvis det er tilfældet på det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.